Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Glowbox Ιουνίου 2015!

Το Glowbox Ιουνίου είναι στα χέρια μου από την προηγούμενη βδομάδα..
Το περίμενα με ανυπομονησία πρώτον γιατί γιόρταζε τα 2 χρόνια κυκλοφορίας του και δεύτερον γιατί το κουτί του προηγούμενου μήνα με είχε εντυπωσιάσει αρκετά (Special edition Fresh Line δες εδώ).
Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ματιά απογοητεύτηκα...και αυτό γιατί τα μεγαλύτερα σε ποσότητα προϊόντα τα είχα ήδη αγοράσει πριν λίγο καιρό...




Glowbox Ιουνιου:

- Batiste/ Dry Shampoo (Fresh) / 50ml
Σαμπουάν σε μορφή σπρέι που εξαφανίζει την λιπαρότητα και σου λύνει τα χέρια όταν δεν έχεις χρόνο να λουστείς! Είναι γνωστά στο εξωτερικό και πριν λίγο καιρό έκαναν την κυκλοφορία τους και στην Ελλάδα. Αυτό που μ' άρεσε ήταν ότι ενώ το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά στα Hondos Center, αυτό δεν ήταν λόγος να μην μπει στο κουτί. 200ml - 3,95€.

- Bio Oil/ Ξηρό λάδι περιποίησης / 60ml
Λάδι πλούσιο σε βιταμίνες και εκχυλίσματα από έλαια καλέντουλας, λεβάντας, δεντρολίβανου και χαμομηλιού. Προλαμβάνει τις ραγάδες, σβήνει ουλές, αναδομεί και ενυδατώνει. Κάπου διάβασα ότι έχει κερδίσει 182 βραβεία και είναι πρώτο σε πωλήσεις σε 17 χώρες. 60ml - 11,95€.

- ERRE DUE/ Masks & Scrubs / 3x8ml
1. Κρέμα απολέπισης για λάμψη & αναζωογόνηση με κόκκους κερασιού και βιταμίνη Ε για όλους τους τύπους δέρματος.
2. Μάσκα θρέψης & αναδόμησης με πεπτίδια και βούτυρο καριτέ για όλους τους τύπους δέρματος.
3. Μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο & μαύρο κύμινο για μικτό/ λιπαρό δέρμα

- JANE IRADALE/ Just Kissed Lip&Cheek Stain (Forever Peach) / δείγμα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χείλη και ζυγωματικά και το πλεονέκτημα του είναι ότι το χρώμα που αφήνει εξαρτάται από την χημεία της κάθε επιδερμίδας. 26€

- MESSINIAN SPA / Body Milk Ρόδι - Μέλι / 55ml
Εμπλουτισμένο με ΠΟΠ, αγνό ελαιόλαδο Καλαμάτας, ρόδι και μέλι, αλόη, μετάξι και πανθενόλη. Έχει υπέροχη μυρωδιά και είναι από τα αγαπημένα μας (δες εδώ). 300ml - 5,90€.

- NUXE / Refreshing After Sun Lotion for Face & Body/ 7ml
Προσφέρει άμεση ενυδάτωση, επανόρθωση και δροσιά μετά την έκθεση στον ήλιο. 200ml - 17€.

Επίσης, εκτός κουτιού, βρήκα και ένα δείγμα (2ml) ERRE DUE / Perfect Mat Foundation SPF30, στην απόχρωση 03 Vanilla Spice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου